Нови продукти
 Търсене
 За контакти
 Регистрация
 Вход
Избор на език:
Bulgarian
Валута:
КОЛИЧКА
в количката има:
0 продукта
 
 
 
Търсене
Каталог
 Make up Pro-грим
 Боя и извиване на мигли
 Грижа за тялото
 Козметика за мъже
 Козметика за Коса
 Сешоари, Каски и Ролки
 Маши и Преси за коса
 Фризьорски аксесоари
 Машинки подстригване бръснене
 Гребени и Четки
 Ножици и Бръсначи
 Маникюр и педикюр
 Оборудване за салони
 Перуки, удължения и тюрбани
Фирми
 BABYLISS PRO
 BARBURYS
 CAPELLI BIONI
 CERIOTTI
 COMAIR
 EFALOCK
 ERMILA
 GHD
 GISELA MAYER
 GOLDWELL
 HAIRWAY
 JAGUAR
 KERLING
 KRYOLAN
 LA RICHE DIRECTIONS
 LOREAL Professionnal
 MAKE UP PRO
 MOSER animal line
 MOSER ProfiLine
 PALMER'S
 PANASONIC
 PARLUX
 PLAY UP
 REFECTO CIL
 REVLON
 SCHWARZKOPH
 SIBEL
 SILKOPAD
 SMH
 TIGI
 TONDEO
 TREND DESIGN
 VALERA
 WAHL professional
 WELLA Professionals
 WELLA SP
 WELTMEISTER
 WIMPERNWELLE
Най-купувани продукти
Най-купувано
01.ReflectoCil боя за мигли и вежди - 3080000
02.Binacil Боя за мигли и вежди 23954 кафяв
03.Binacil Оксидант 3% 23961
04.Binacil Боя за мигли и вежди 23951 черен
05.Hairway Четка за тупиране , 08100
06.Comair боя за мигли и вежди натурално кафяв 15 ml - 3080935
07.Binacil Боя за мигли и вежди светло кафяв
08.Efalock стойка за глава 5075/2
09.Comair поставка за сешоар 3160035
10.Тренировъчна глава 100% топлоустойчива коса 67см.

 

 
Посетете Beautypro-online.com в ShopMania

                   
Политика за личните данни
Защита на личните данни

В beautypro-online.com (наречен "сайт"), ние разбираме, че поверителността на Вашата лична информация е много важна за Вас. В нашата секция за поверителност, вие можете да прочетете какви видове информация събираме когато получавате достъп и използвате сайта, и как запазваме вашата информация в безопасност. Ние считаме гарантирането на правото на защита на личните данни за основен ангажимент на МЕЙК АП ПРО, поради което ще обработваме Вашите данни при пълно съответствие с Регламент (ЕС) 2016/679 и всяко друго приложимо законодателство на Република България.

1.Категории на личните данни

При покупка при нас , ние събираме:
 • Име и данни за контакт. Име и фамилия, имейл адрес, пощенски адрес, адрес за фактуриране, телефонен номер.
 • Демографски данни като град , държава.
 • Данни, произтичащи от действащия договор – закупени продукти, потребителски сегмент, обем на предоставените услуги
 • Ние нямаме достъп до вашите вход и парола.
Обработваме и следните лични данни:
 • Данни за комуникация между Мейк ап про и клиента
 • Записи от видеонаблюдение на магазините и пространствата на Мейк ап про
 • Записи с поведението на интернет страниците, управлявани от Мейк ап про
2.Цели за обработката на личните данни:

 1. Ние обработваме вашите лични данни,с цел по-добро обслужване и информираност, така че Вие да се чувствате удовлетворени при обработка на поръчките Ви. Ние ще ви уведомяваме за наличността на дадена стока и срокове за доставка, в случай, че вие поискате това.
 2. Комуникация. Събраните данни използваме с цел индивидуално общуване с вас . Можем да се свържем с вас по телефона, или електронна поща, за да ви информираме за текущото състояние на поръчката ви последваща нейна обработка.
 3. Защита, безопасност и решаване на спорове. Можем да обработваме данните поради законен интерес, който се състои в осигуряване на защита и безопасност на нашите системи и нашите клиенти, за откриване и предотвратяване на измами, разрешаване на спорове и прилагане на нашите споразумения на основание законен интерес.
 4. Записи от видеонаблюдение. В своите магазини и Мей ап про разполага с камери с цел защита на законните интереси на дружеството. Местата, където са разположени камерите, са винаги означени с предупреждение.
 5. Рекламни бюлетини
  При направа на регистрация на сайта имате възможност да се съгласите, или не с отметка за изпращане на бюлетини от Мейк ап про. Предимно това може да бъде свързано с уточнение на поръчикте ви, или доставка.
 6. Предоставяне на личните данни на трети страни
  1. на доставчиците с цел доставка на поръчаните от вас продукти или услуги и решаване на рекламации, включително отказ от договора на други доставчици на услуги, на трети страни, участващи в обработката на данни;
  2. на трети страни, напр. законни представители, съдилища с цел събиране на вземания или сключване на различни договори с вас;
  3. държавни органи (напр. полиция)
  Ако третите страни използват данните в границите на техния законен интерес, администраторът не носи отговорност за тази обработка. Тази обработката се управлява от принципите за използване на личните данни на съответните компании и личности.
3.Защита на личните данни и срок на съхраняване

При обработването и съхранението на личните данни, Администраторът може да обработва и съхранява личните данни с цел защита на своите легитимни интереси - изпълнение на задълженията си към Национална агенция по приходите, Министерство на вътрешните работи и други държавни и общински органи.

Мейк ап про съхранява Вашите лични данни, предоставени във връзка с направени онлайн поръчки за срок от 5 години за целите на защита на правните интереси на Администратора при съдебни или административни спорове с потребители на онлайн магазина.

Мейк ап про съхранява вашите лични данни за срок не по-дълъг от съществуването на профила Ви в онлайн магазин. След заличаване на профила ви, Администраторът полага необходимите грижи да изтрие и унищожи всички Ваши данни, без ненужно забавяне’(т.е. да ги приведе във вид, който не разкрива вашата личност).

4.Права на субектите, предоставящи данни
 1. Ако обработваме вашите лични данни, вие можете по всяко време да поискате безплатна информация за обработката на своите лични данни. Също така, вие имате право по всяко време да се обърнете със своя молба към длъжностното лице за защита на личните данни или към Комисията за защита на личните данни.
 2. Вие винаги можете да оттеглите своето съгласие за обработка на личните данни. Ако оттеглите съгласието си за обработка на личните данни, вашите лични данни ще бъдат заличени или заменени с анонимни; това обаче не се отнася за личните данни, които са необходими на Мейк ап про за изпълнение на законови задължения (напр. реализиране на вече направена поръчка) или за защита на собствените законни интереси. Унищожаването на личните данни ще настъпи и в случай, че личните данни не са необходими за поставената цел или съхраняването на вашите данни е недопустимо с други основания, предвидени в закона.
5.Бисквитки
 1. Към момента момента сайтът не използва бисквитки.
6.Свържете се с нас

Ако имате някакви въпроси, коментари и запитвания относно тези Принципи, не се колебайте да се свържете с нас на адреса или телефона за връзка. Длъжностно лице по защита на данните:

simona@beautypro-online.com
Контакт: Мейк ап про ЕООД
София, България
Грижа за клиента: 0877 533892


 
Продължи

Copyright © 2009 BeautyPro  |  Доставка  |  Условия за ползване  |  Лични данни